Start Nyheter 2017 4 6 Årsmöte 2017

Årsmöte 2017

2017-04-06
Ett trettiotal MHF-are samlades torsdagkvällen den 6 mars för att avhålla Regionens årsmöte.

Platsen var den i regionen centralt belägna byn Ingarp. Nytt för detta året vara att årsmötet avhölls på en torsdagskväll och detta lockade i stort sett lika många deltagare som vanligt. Detta ger oss möjliheten att inbjuda avdelningarna och medlemarna som vill vara aktiva i verksamhet och projekt till samlingen i Alvesta också förklarade styrelsen.

Årsmötesförhandlingarna avhölls utan dramatik och verksamheten för 2016 presenterades av både styrelsen och förbundets representant Folke Ringberg. Framtiden för regionen planerades och en del frågor om nuläge och framtidsplaner ställdes till styrelsen som omvaldes för den nya perioden.

Tack till alla som deltog och gjorde detta till en trevlig MHF-sammankomst!

MHF Region Öst | Brahegatan 33A | 563 32 Gränna | Tfn 036-710 800  | Epost  info@mhfost.se
Adminlogin