Start Nyheter 2019 3 26 Utbildningsdag

Utbildningsdag

2019-03-26
Utbildningsdag för funktionärer 27 april kl 10-16 Den 27 april håller MHF Region Öst en utbildningsdag för regionens funktionärer från alla avdelningarna. Vi samlas i Tingshuset i Lenhovda för att vidareutbilda oss i områden som hastighet, Ta Paus Trafiknykterhetens dag och drograffylleri. Såväl regionens egna funktionärer som externa utbildare från kansliet i Stockholm kommer hålla i dagens pass.


Detta är tredje gången regionen arrangerar denna utbildningsdag och vi välkomnar såväl nya som gamal deltagare. Vi inbjuder tre funktionärer från varje avdelning (fler i mån av plats) att deltaga. Lunch ingår men reseersättning utgår inte från regionen.


Välkomna till en fängslande dag i Lenhovda.

MHF Region Öst | Kuggebodavägen 55 | 372 94 LISTERBY | Tfn 072-21 22 109  | Epost  info@mhfost.se
Adminlogin